SAFF BULGARIA


ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЦВЕТЯТА

  Отдадена на изучаването им в продължение на десетилетие SAFF трансформира невероятната жизненост и цъфтяща енергия на цветята в своите продукти. Те издържат и оцеляват в суровите условия на природата, черпят цялата трупана дълго време сила, за да разгърнат най-мощната енергия на своя жизнен цикъл в момента, в който достигат пълния си разцвет. А най-специалното от всички, с хилядолетна история и легендарна мощ е шафрановото цвете. Всяка есен красивите пурпурни минзухари, с огнено-червени пламъци в тях, покриват като килим земите на SAFF GARDEN.

Години наред SAFF изучава оптималните природни условия и избира слънчевите южни склонове на Стара планина, където да разцъфтяват здрави и красиви шафранови минзухари. Фокусира се върху тяхната скрита енергия в името на красотата, обединяваща лукс и устойчивост, като сърцевина на бъдещото развитие.

В SAFF GARDEN се раждат митичните шафранови минзухари, a SAFF улавя силата им чрез иновативни биотехнологии, за да разкрие техния потенциал в грижата за кожата с поразителна ефективност.


VIOLET GOLD - ДУШАТА НА SAFF

► Това е активна съставка от ново поколение – 100% сух натурален екстракт от Crocus sativus, без добавени консерванти, оцветители и ароматизатори. Екстрахиран без алкохоли или други вредни за кожата екстрагенти, който дава на кожата Ви богат букет от антиоксидантни компоненти. 

Лилавият кристал VIOLET GOLD съдържа концентрирани флавоноиди и полифеноли. Флавоноидите, наричани още биофлавоноиди или витамин Р са естествени биологично активни съединения, които се намират в растенията. На тях дължат аромата си, обагрят цветята в интензивни синьо-виолетови, червени, жълти и оранжеви цветове и ги предпазват от вредната ултра виолетовата радиация. Има много видове свободни радикали, които могат да ускорят стареенето и различни антиоксиданти, които ги неутрализират. Например - окислителните свободни радикали, причинени от излагането на UV лъчите са едни от най-големите виновници, когато става въпрос за увреждане и преждевременно стареене. Цветята са особено богати на тези форми антиоксиданти, защото непрекъснато са изложени на слънце и се нуждаят от защита от суровите лъчения. Именно на тях минзухарите дължат високата си антиоксидантна активност, благодарение на която свободните радикали се неутрализират.

►►► Съхраняването на всички биологично-активни компоненти в екстракта е съвкупност между екологично чист район на отглеждане, фина екстракция, без вредни екстрагенти и изсушаване при меки температурни условия. SAFF използват предимствата на тези естествени защитни механизми в колекцията SAFFRON&ROSE, за да гарантират спокойна и хидратирана кожа, защитена от агресорите в околната среда и предпазена от преждевременното стареене.

Насладете се на продуктите на SAFF!

 

 

 



Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива