Защо GIGI?


ЗАЩО GIGI?

GIGI означава надеждност, професионализъм, доверие, безопасност, ефективност, иновации!

 • ИНОВАЦИИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ С 64-ГОДИШНА ТРАДИЦИЯ

GIGI Laboratories е професионална козметична компания, основана в Израел през 1957 г. от Elieser Landau.GIGI не е просто козметика, а философия на цялостна грижа, която помага на клиентите по целия свят да решават кожни проблеми, да поддържат здравето и свежестта си. GIGI помага на клиентите да се чувстват и изглеждат красиви. Страстта към красотата, невероятната способност да разработва иновативни продукти и безкомпромисен професионализъм се превръщат в отличителен белег на лабораториите GIGI и тези ценности  ръководят марката  и до днес. Продуктите на компанията са разработени от международни експерти, специалисти и козметици при фармакологични условия и с най-високо качество.Разработването и изследванията се извършват в собствените лаборатории на компанията.

ПРОФИЛ GIGI

 

БЕЗОПАСНОСТ - КАЧЕСТВО

 • БЕЗОПАСНОСТ, НАДЕЖДНОСТ, ХИПОАЛЕРГЕННОСТ, ФАРМАЦЕВТИЧНО КАЧЕСТВО НА ПРЕПАРАТИТЕ -  производството на продукти се извършва във фармацевтична фабрика при такива условия, които са наложени за производството на лекарства.Разработката на продуктите се основава на усъвършенствани и активни „високотехнологични“ грижи за красота, базирани на естествени съставки и специални техники. По този начин се постигат ефективни и видими резултати. 
 • КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ  - в престижни дерматологични клиники и университети по света (не само стандартни дерматологични). Всички продукти и съставки преминават строг контрол на сигурността. GIGI Laboratories разработва своите продукти в съответствие със законовите изисквания на ЕС.

ИНОВАЦИЯ - ЕФЕКТИВНОСТ - РЕШЕНИЕ

 • АКТИВНИ СЪСТАВКИ - иновативният състав, комбинация и концентрация на активни съставки се актуализира ежегодно въз основа на най-новите научни познания. Той се основава на растителни екстракти, морски водорасли, продукти от Мъртво море, биотехнологични, медицински съставки, етерични масла, витамини и много други силно концентрирани патентовани вещества с фармацевтична чистота и качество.
 • ТЕРАПЕВТИЧНА КОНЦЕНТРАЦИЯ - концентрацията, която ще осигури желания терапевтичен ефект и резултат.
 • ЕФЕКТИВНОСТ - благодарение на високата трансдермална проницаемост на активните съставки, която се осигурява от иновативни съставки с ниско молекулно тегло, включително нанотехнологии.
 • ОТЛИЧНИ ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА - приятен аромат, деликатна текстура, външен вид и цвят на продуктите.
 • РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИ - акне, пост-акне, хиперпигментация, розацея, купероза, еритроза и др..

 

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ

 • БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ -  Над 20  продуктови линии,  над 400  вида биосъвместими и антикомедогенни продукти за професионална и домашна грижа. Портфолиото на GIGI Ви позволява да решавате на практика всички  кожни проблеми, не са ви необходими 2-3 марки!

 

ЕКОЛОГИЯ

 • ПРОЕКОЛОГИЧЕН ПОДХОД  - препаратите са опаковани в опаковки от рециклируеми материали, препаратите и отделните съставки не са тествани върху животни, съставките не са генетично модифицирани или от животински произход. Продуктите не съдържат парафинови компоненти. 

Всички продукти на GIGI са

 • Без парабени
 • Без химически консерванти
 • Без минерални масла
 • Разработено без тестване върху животни

Повярвайте, че сте в добри ръце с GIGI! Ще намерите цялата гама на продуктите на GIGI на адрес gamacosmetic.com !Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива