3D HYALU FILL MULTI POWER H.A BOOSTER Хиалуронов филър крем лице


250.00лв

В наличност

Код - 13000

  GIGI Laboratories

3D HYALU FILL MULTI POWER H.A BOOSTER Любими
Оценка: 5.00 - 9 гласа

GIGI с гордост представя новия си попълващ и стягащ крем, който предлага най-доброто решение за оптимално снабдяване с хиалуронова киселина, която е от съществено значение за поддържането на здрава, гладка и еластична кожа. Продуктът пакетира хиалуроновите киселини с различни молекулни тегла в молекули с активен носител и ги комбинира с естествени пептиди и съединения в кожата.

Заедно тези активни съставки помагат да се запълнят най-дълбоките слоеве на кожата и също така да се изглади повърхностният слой на кожата. Тяхната формула е най-модерната дермо-козметична технология, налична днес. Когато се прилага, кремът създава защитен, здравословен и хидратиращ вътрешен слой, който видимо подобрява качеството и външния вид на кожата. Изглажда и запълва бръчките, възстановява стегнатостта и гъвкавостта, загубени през годините.

Използвайте  всяка сутрин и вечер! Нанесете продукта върху почистената кожа, докато се абсорбира напълно и използвайте обичайния си хидратиращ или нощен крем върху него!

Активни съставки

Хиалусфера

Хиалусферата снабдява кожата с хиалуронова киселина, която се произвежда от растения от млечнокисели бактерии, използвайки биотехнологични методи, използвайки патентована микрокапсулна технология.

Сферулитът е бавно излъчваща трансферна технология, която помага на хиалуроновата киселина да проникне в най-дълбоките слоеве на кожата. Вашите микросфери постепенно се разтварят, докато проникват в слоевете на кожата. Този процес на разтваряне отнема няколко часа, което гарантира бавното и непрекъснато отделяне на хиалуронова киселина, така че ефектът на пълнене да може да се задейства.

Функционален механизъм - Хиалусфера

  • Оптимизирано проникване в кожата
  • Контролирано от времето освобождаване на хиалуронова киселина
  • Ефект на запълване

Увеличава капацитета за съхранение на триглизерида на мастните клетки в кожата. Увеличава скоростта на синтез на хиалуронова киселина. Попълва бръчките отвътре навън.

Образува микроскопичен защитен слой върху кожата, който не затваря порите, но предотвратява невидимото отделяне на вода и функционира като система за задържане на влага. Предпазва кожата от външни влияния, които могат да променят естественото ниво на липидите на кожната бариера.

StimulHyal

Тази патентована активна съставка специално стимулира естествения синтез на кожата на хиалуронови киселини и еластин, като по този начин предотвратява стареенето на кожата. Повишава еластичността на кожата.Помага срещу увисването на кожата и образуването на бръчки,

X50 Hyalufiller

X50 HYALUFILLER е козметичен дрон, който освобождава специфичен пептид и естествено насърчава синтеза на хиалуронова киселина. Насърчава естествената регенерация на хиалуроновата киселина в по-дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на новата технология за доставка на активни съставки, кожата има здрав, еднороден външен вид без бръчки за кратък период от време.

Easyliance®

Активната съставка остава на повърхността на кожата, като същевременно създава микроскопичен, еластичен филмов слой, който бързо се разпространява и изглажда кожата. Резултатът се вижда веднага, тъй като дълбочината на бръчките е намалена и кожата е ефектно по-гладка.Възстановява обема на кожата, изглажда и запълва бръчките, възстановява стегнатостта и гъвкавостта, загубени през годините. 

 


Напишете мнение

Лош           Добър
Забележка: HTML не се потдържа!

Продукти които може да харесате

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива