MOIST. SPF 30 DRY Протективен хидратант за нормална и суха кожа UVB-UVA


90.00лв

В наличност

Код - 36046

  GIGI Laboratories

Серия SUN CARE UVA / UVB & IR

Нова формула за слънчева защита,протекция от UVA и UVB радиация и IR лъчи

 Любими
Оценка: 5.00 - 3 гласа

Нов продукт от серията Sun Care защитава ядрата на кожните клетки от вредните UV лъчи. Бори се с фотостареенето, причинено от инфрачервено лъчение и термично стареене. Идеално решение за зряла кожа, предотвратяване на стареенето, получаване на подмладяващ ефект в комбинация със забавяне на стареенето.

  • Овлажнява кожата, има подчертан Anti-Age ефект.
  • Combats Infra'Aging ™: стратегия за глобални действия срещу фотостареенето (причинено от инфрачервено лъчение и термично стареене), допълваща класическата UV защита.
  • Пълната защита от всички видове слънчева радиация, спира разрушаването на клетъчната ДНК, а комплексът Phormiskin Bioprotech G подобрява хомогенността и яркостта на тена и текстурата на кожата. 
  • Предпазва влакната на дермата от глобално увреждане от слънцето (всички видове лъчения), като същевременно запазва твърдостта и еластичността на кожата.

Приложение

Масажирайте в открити области на тялото 10 минути преди излагане на слънце. Добавете според нуждите. Задължително повторно нанасяне след контакт с вода (морска или прясна). За максимална ефективност нанесете слънцезащита у дома половин час преди излагане на слънце. Не забравяйте да нанесете достатъчно количество, за да покриете цялата повърхност на кожата, изложена на слънчева светлина. Не забравяйте да нанасяте върху ушите, носа, шията, гърдите и раменете.

SUN CARE UVA / UVB & IR - Нова формула за слънчева защита, протекция от UVA и UVB радиация и IR лъчи

Слънцезащитна линия. Продуктите от линията предпазват кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, предотвратяват дехидратацията и преждевременното стареене на кожата. Използването на линията е необходимо в случай на лечение на хора, страдащи от акне, локални ретиноиди, при използване на препарати, съдържащи витамин А, с фотодерматит (слънчева алергия), както и след дълбоки пилинги, възстановяване и пластични операции. Профилактично използване за предотвратяване на фотостареене.


Напишете мнение

Лош           Добър
Забележка: HTML не се потдържа!
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива