SERUM Антиоксидантен серум с витамин Е


130.00лв

В наличност

Код - 47509

  GIGI Laboratories

Серия  VITAMIN E

Високо ефективна антиоксидантна серияЛюбими
Оценка: 4.20 - 5 гласа

Високо активен и ефективен козметичен продукт, който предотвратява стареенето на кожата, образуването на бръчки и укрепва кръвоносните съдове. Серумът съдържа естествени съставки и витамин Е във висока концентрация и осигурява интензивна комплексна грижа за всички типове кожа. Поради леката си текстура той се абсорбира добре от кожата.

  • Стимулира метаболизма на кожата.
  • Неутрализира действието на свободните радикали - основните виновници за преждевременното стареене.
  • Стимулира процесите на регенерация и клетъчно дишане.
  • Овлажнява и подхранва кожата.

Активни съставки

 Витамин Е, млечна киселинa, серин, урея, алантоин, глицин, аланин, креатин, алое гел, пантенол, лецитин, захариди, магнезиев аспартат.

Препоръки

 Нанесете серума върху почистена кожа на клепачите, лицето и шията и потупайте. Може да се използва под крем или самостоятелно. Особено се препоръчва за хора, работещи с компютър на чист въздух под въздействието на UV лъчение.

VITAMIN E - Високо ефективна антиоксидантна серия

Препаратите на линията съдържат витамин Е в особено висока концентрация и позволяват увеличаване на съдържанието му в различни слоеве на кожата.

Екстрактът от стената на дрождите съдържа бета-1,3-глюкан, който повишава местната имунна защита на кожата, което е особено важно за чувствителната кожа и кожата, постоянно под стрес от компютърна и UV радиация, атмосферно замърсяване.

Научни изследвания на линията с витамин Е доказаха, че използването на тези лекарства външно, като козметици, е много по-ефективно от приема на витамин Е вътрешно.


Напишете мнение

Лош           Добър
Забележка: HTML не се потдържа!

Продукти които може да харесате

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива