Микроблейдинг от GAMA Cosmetic Пловдив


Времетраене 120 мин./ Цена 270 лв.


 

Искате веждите Ви да изглеждат плътни и добре оформени?

Опитвате се да постигнете този ефект с моливи и гелове за вежди, но не изглеждат достатъчно естествени с тях?

На правилното място сте!

GAMA Cosmetic Studio има точното средство за постигане на желаните вежди, а именно процедурата МИКРОБЛЕЙДИНГ!

Ако имате редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не ви харесва формата, която имат, време е да се поинтересувате от процедурата МИКРОБЛЕЙДИНГ. Микроблейдингът е ръчен метод, при който чрез много фини игли се поставя пигментно вещество. Пигментите, които се инжектират в кожата, се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.  Ефектът ще избледнее с течение на времето и е възможно да се наложи допълнителни процедури за поддръжка на желания ефект- ретуш.

Една процедура микроблейдинг може да продължи 1 до 3 часа. 

Още за процедурата по микроблейдинг

Разбира се преди да се направи процедурата трябва да изясните всички аспекти от нея с козметика Ви, относно съставките, вида и цвета който искате да постигнете. Евентуални странични ефекти - възпаления и чувствителност на зоната на веждите и други.

Обикновено се нанася локална упойка в областа на веждите за да се намали дискомфорта по време на микроблейдинг процедурата.

След процедурата поне една седмица веждите може да изглеждат по-тъмни. Трябва внимателно да измивате веждите, с върха на пръста, използваки антибактериален сапун и вода за около 10 секунди, но все пак трябва да се намали мокренето им до минимум.
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива